• Ons specialisme

  Van alle markten thuis. 25 Jaar kennis en ervaring in Telecom en Beveiliging. Door het hoge kennisniveau en jarenlange praktijkervaring onderscheidt DiPa zich in deze competitieve markt.
  lees meer

 • Een juiste netwerk keuze

  Iedere klus is een nieuwe uitdaging, klein of groot en of het nu gaat om 1 of 2.000 aansluitingen. Niets is ons te gek!
  De werkzaamheden onder databekabeling zijn onder anderen het trekken van kabels, Cat 5 of Cat 6 of Cat 7.
  lees meer

 • Beveiliging op maat

  Naast telefonie en netwerken bent u ook voor camera bewakingsystemen, bij ons aan het juiste adres.
  lees meer

 • 24/7 Service

  Een goede service vinden wij belangrijk, daarom hebben wij ook een 24/7 storingsdienst.
  lees meer

Alarmsystemen

Bij DIPA kijken wij bij de beveiliging van uw bedrijfspand net even een stapje verder. Niet alleen detectie door middel van een alarmsysteem is belangrijk, maar ook de toegangkelijkheid van uw terein spelen een belangrijke rol in ons advies. We begeleiden het totale proces, overleggen met aannemers/partners en dragen zorg voor de certificering en/of erkenning van uw installatie. Wij installeren de installatie in overleg, netjes en vakkundig en verzorgen eventueel de aanmelding bij de meldkamer zodat u in geval van onraad via uw telefoonlijn of de IP geïnformeerd wordt Daarna onderhouden we uw installatie door regelmatig testen en onderhouden.


GALAXY ALARMSYSTEMEN

DIPA is leverancier en installateur van alarmsystemen van GALAXY (HONEYWELL) . De aanmelding bij de meldkamer verzorgen wij voor u zodat u in geval van onraad via uw telefoonlijn of de IP geïnformeerd wordt. Ook zijn er mogelijkheden om per sms geïnformeerd te worden. Bovendien is het ook mogelijk om met een smart Phone de situatie in uw pand te beoordelen en het alarm op afstand aan en uit te zetten.

 

 

Natuurlijk kunnen wij ook voor woningen systemen aanleggen. Het gaat daarbij om een super klantvriendelijk systeem dat zowel bedraad als draadloos geïnstalleerd kan worden.