• Ons specialisme

  Van alle markten thuis. 25 Jaar kennis en ervaring in Telecom en Beveiliging. Door het hoge kennisniveau en jarenlange praktijkervaring onderscheidt DiPa zich in deze competitieve markt.
  lees meer

 • Een juiste netwerk keuze

  Iedere klus is een nieuwe uitdaging, klein of groot en of het nu gaat om 1 of 2.000 aansluitingen. Niets is ons te gek!
  De werkzaamheden onder databekabeling zijn onder anderen het trekken van kabels, Cat 5 of Cat 6 of Cat 7.
  lees meer

 • Beveiliging op maat

  Naast telefonie en netwerken bent u ook voor camera bewakingsystemen, bij ons aan het juiste adres.
  lees meer

 • 24/7 Service

  Een goede service vinden wij belangrijk, daarom hebben wij ook een 24/7 storingsdienst.
  lees meer

Telecom

Telecommunicatie is een van onze specialismen. Door onze jarenlange praktijkervaring en ons hoge kennisniveau onderscheid DIPA zich in deze competitieve markt. Wanneer vandaag de dag een telefonie oplossing wordt geleverd, zijn deze vrijwel altijd op basis van IP Technologie. Hierbij kunnen telefoonverbindingen via internet worden gebruikt, maar ook bij u in he pand kan telefonie via uw computernetwerk worden geïnstalleerd. Door gebruik te maken van deze “voice over IP” techniek, kunt u niet alleen veel kosten besparen, maar bent u ook veel flexibeler. Het maakt immers niet meer uit, waar u bent. Als u een goede internet verbinding heeft, kunt u bereikbaar zijn. U kunt kiezen of u zelf investeert in een telefonieoplossing of dat u gebruik gaat maken van een “Hosted” telefonieoplossing, waarbij u maandelijks per werkplek betaald en geen hoge investeringen hoeft te doen.

 

Unify partner
Wij zijn Unify Partner (voorheen Siemens). Unify-systemen zijn vaste systemen die wij bij u plaatsen en die wij geheel volgens uw specifieke wensen programmeren. U bepaalt dus wat er moet gebeuren met de gesprekken binnen uw onderneming (zoals keuzemenu, omleiding naar ..., voicemail e.d.).

 

 

 

Maatwerk

Afhankelijk van uw wensen, eisen en specifieke omstandigheden kunnen wij u voorzien van Voice over IP en telefooncentrales.

 

Ontzorgen

Als partner van de meest toonaangevende systemen, kunnen wij bieden wat u bedrijf nodig heeft. Denkt u dat u teveel betaald voor uw huidige infrastructuur op telecomgebied neem ook dan contact met ons op zodat wij samen geheel vrijblijvend kunnen kijken wat voor uw onderneming de beste telecomoplossing is.