• Ons specialisme

  Van alle markten thuis. 25 Jaar kennis en ervaring in Telecom en Beveiliging. Door het hoge kennisniveau en jarenlange praktijkervaring onderscheidt DiPa zich in deze competitieve markt.
  lees meer

 • Een juiste netwerk keuze

  Iedere klus is een nieuwe uitdaging, klein of groot en of het nu gaat om 1 of 2.000 aansluitingen. Niets is ons te gek!
  De werkzaamheden onder databekabeling zijn onder anderen het trekken van kabels, Cat 5 of Cat 6 of Cat 7.
  lees meer

 • Beveiliging op maat

  Naast telefonie en netwerken bent u ook voor camera bewakingsystemen, bij ons aan het juiste adres.
  lees meer

 • 24/7 Service

  Een goede service vinden wij belangrijk, daarom hebben wij ook een 24/7 storingsdienst.
  lees meer

Netwerk

LAN NETWERKEN cat 5/cat 6 /cat 7

Binnen uw bedrijfspand, heeft u steeds meer te maken met systemen die gebruik maken van databekabeling. Hierbij kunt u denken aan uw computersysteem, maar ook aan camerasystemen, telefoonsystemen, uw pinapparatuur en nog veel meer systemen die nu of in de toekomst hiervan gebruik gaan maken. Het is dus van belang, dat uw databekabeling geschikt is om al deze systemen te ondersteunen. Uw hardware wordt steeds sneller, maar is bekabeling daar ook voor geschikt? Wij kunnen u optimaal bedienen met de nieuwste technieken. Denk hierbij aan CAT bekabeling, maar ook aan glasvezelbekabeling. Hiermee bent u gegarandeerd van de hoogste snelheid en kan het netwerk gecertificeerd worden.

 

 
Nieuw-verbouw

Ook wanneer u gaat beginnen met nieuwbouw worden wij graag vooraf ingeschakeld om in de startfase van uw project het netwerk te implementeren. Hoe eerder wij hierbij betrokken zijn hoe beter. Wij komen graag met uw projectontwikkelaar en aannemer in contact om al in de beginfase de juiste stappen te zetten en keuzes te maken.